You & Me?

"I have doubts about any number of things, but one thing is certain: I cannot and will not do anything but be a photographer.” - Robin De Puy.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool Amsterdam en heb mij gespecialiseerd in portret- en lifestyle fotografie. Ik werk zowel buiten op locatie in de prachtige natuur van 't Gooi of in Studio 13 in Amsterdam en een portret sessie of een familie lifestyle shoot kan ook gezellig bij jullie thuis.

Portret in de studio of op locatie 

Een prachtig portret van je schattige kindje of stoere foto's van je tiener? Alles kan! Mijn achtergrond als pedagoog komt goed van pas tijdens de shoot. In overleg gaan we op zoek naar jullie perfecte locatie en geef ik vooraf aan de shoot kleding- en styling advies.

Familie lifestyle shoots 

Liefde en passie daar draait het om. Samen op de foto met jouw prachtige gezin, mooie momenten vastleggen met je grote liefde en je kinderen. Voor altijd samen en vastgelegd. Een ongedwongen shoot. Wandelen in het bos of thuis lekker samen zijn, koekjes bakken en verven, in de tuin of knuffelen met de kat of de hond. Heerlijk! Ik word er nu al blij van en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Pakket 1 
1 persoon
Kennismaking
1 uur fotografie
Kleding- en stylingadvies
15 hoge resolutie bestanden
Locatie in overleg
€ 199

Pakket 2
1-4 personen
Kennismaking
1 tot 2 uur fotografie
Kleding- en stylingadvies
25 hoge resolutie bestanden
Locatie in overleg
€295

Pakket 3
3-6 personen
Kennismaking
2 uur fotografie
Kleding- en styling advies
50 hoge resolutie bestanden
Locatie in overleg
€355

Buiten 't Gooi vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer.
Ik lever geen RAW en onbewerkte bestanden.

Nadat we een afspraak gemaakt hebben voor een shoot wordt de helft van het totaal bedrag in rekening gebracht. Zodra het bedrag is ontvangen wordt de afgesproken datum definitief voor je gereserveerd.
Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. BTW.